Jump to content
Cover for Giftmördaren
Isbn: 978-91-7893-938-1
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Anna-Carin Henricsson
Length: 13 hours 14 minutes

Audiobook

Giftmördaren

Andra boken om poliskommissarie Florence Lovelady - av Storbritanniens deckardrottning!

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« Lotta Olsson, Dagens Nyheter

»Magisk symbios av berättarglädje och spänning.« Johannas Deckarhörna

Poliskommissarie Florence Lovelady återvänder till småstaden Sabden för att uppfylla ett löfte hon avgett till den döende Larry Glassbrook, en seriemördare hon överlistat och satt i fängelse. Fyra barnskelett har upptäckts nära ett barnhem. Larry har försäkrat Florence om att det inte handlar om några arkeologiska kvarlevor.
Samtidigt är Larrys dotter Cassie Glassbrook – efter beskedet om sin pappas död – nu fri att besöka sin hemstad för att försöka vinna tillbaka sin ungdomskärlek. Cassie är beredd att göra vad som helst för att vinna sin forna pojkvän tillbaka.
När de två kvinnorna återvänder till den stad som nästan tagit deras liv trettio år tidigare, kommer sedan länge begravda hemligheter i dagen. Hemligheter som kan komma att förgöra dem båda.

SHARON BOLTON är en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. Hon har även nominerats till The CWA Gold Dagger och The Theakstons Old Peculier Prize. Giftmördaren är den fristående uppföljaren till Hantverkaren – nominerad av Svenska Deckarakademin till Årets bästa översatta kriminalroman 2018 – och den andra boken om kommissarie Florence Lovelady.

»Bolton är en fängslande berättare med levande, härjade karaktärer.« Peter James

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone