Jump to content
The library informs: Vi har uppdaterat vår inloggning och hur vi autentiserar lånen på vår site. Detta kan innebära att det inte går att se aktiva lån. Om så är fallet, prova att låna boken på nytt eller kontakta hki.ekirja@hel.fi / Olemme päivittäneet kirjautumisrajapintaa. Tästä johtuen voi olla että et näe lainojasi. Voit lainata kirjan uudelleen tai ottaa yhteyttä hki.ekirja@hel.fi
Cover for Sommarlovet
Isbn: 978-91-3218-711-7
Publisher: B Wahlströms
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: April 2017

E-book

Sommarlovet

Ole Lund Kirkegaard väckte läsglädjen hos många av dagens föräldrar, och hans böcker hittar ständigt nya läsare. Nu kommer Sommarlovet för första gången ut på svenska, med illustrationer i färg. Perfekt både som högläsning för hela familjen och för den som börjat läsa korta kapitelböcker på egen hand.

Nu går jag hem och jag vill inte se er igen förrän om två månader, säger läraren när sommarlovet börjar. Men Jakob och Matis har ingen aning om vad de ska hitta på i två långa månader. Det verkar inte finnas något kul att göra. 

Fast snart visar det sig att sommarlovet är den tid på året då vad som helst kan hända. För vem kunde ana att man kan tjäna pengar på att göra bus?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone